TKMX-algemeen-785-335 TKMX-laarzen-785-335
Tenkatemx.nl voor al uw onderdelen!
Zoek op Merk > Model > Type > Bouwjaar

Cross Onderdelen

Zoek hier onderdelen voor jouw Crosser



Cross Onderdelen

Op zoek naar onderdelen voor je crosser? Bij ons op de webshop zoek je op merk> model > type en bouwjaar. Daarna selecteer je het onderdeel dat je zoekt en je weet zeker dat je het juiste onderdeel hebt! Eenvoudig en snel. Ook in onze winkel verkopen we cross onderdelen. Onze specialist achter de balie van het magazijn helpt je graag met het vinden van het juiste onderdeel.

Welke Cross onderdelen moet je vaak vervangen?

Crossers rijden in het zand en worden vaak tot de limiet gebruikt. Om die reden slijten onderdelen sneller en worden onderdelen vaker vervangen dan bij een straat motorfiets. Onderdelen die vaak vervangen worden zijn kettingkits, luchtfilters (vanwege het vele zand op de baan), bougies en olie en oliefilters. Al deze onderdelen zijn bij ons snel leverbaar. Voor 99% van deze onderdelen geldt voor 16:00 uur besteld morgen in huis.

Of je nu op zoek bent naar een complete kettingkit of naar onderdelen om een beurtje te geven aan je crosser snelle levering is gegarandeerd via onze webshop. En door onze onderdelen selector heb je altijd het juiste onderdeel.

Zoek Cross onderdelen