TKMX-algemeen-785-335 TKMX-helmen-785-335
Cross bij Tenkatemx.nl
Crosshelmen

Cross/ MX

Bekijk hier alles voor jezelf en je CrosserOp zoek naar cross spullen?

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe crosshelm, een cross shirt of crossbroek, cross protectie, cross laarzen of op zoek bent naar cross onderdelen zoals remblokken voor je crosser, een luchtfilter voor je crossmotor of een kettingset voor je crosser vanaf nu is Ten Kate Motoren ook de plek om al je cross spullen te halen. Zowel online als in de winkel hebben we een grote collectie cross spullen voor je. Alle topmerken zijn vertegenwoordigd.

Welke crosskleding merken voeren we?

Op cross gebied voeren we de meest bekende en aansprekende merken. Kledingmerken die we voeren zijn: Alpinestars, Answer en Jopa. Helmen merken zijn: Shoei, Airow, Shark, HJC en Shiro. Brilmerken zijn: Rip N Roll en Scott. En laarzenmerken, Alpinestars, Forma en Sidi.

Welke crossonderdelen merken voeren we?

Op het gebied van crossonderdelen voeren we de merken DID (kettingen), NGK (Boegies), K&N, Hiflo en MIW (Filters), Castrol en Putoline (Olie en vloeistoffen), Yuasa en Unibat accu`s, Brembo en Vesray remmerij en Vesrah koppelingssets. Kortom, zoek je iets op het gebied van cross? Zoek dan niet verder. Op Tenkatemx.nl en bij ons in de winkel vind je wat je nodig hebt voor je crosser!

Meld je aan voor onze MX nieuwbrief! (onderaan de pagina)

Alles om te Crossen