dinsdag, 09 augustus 2016 11:36

Dainese Custom Works motorpak op maat!

dcw banner

 

Dainese Custom Works maatwerk motorpak

albert dainese maatpak

Het Custom Works programma van Dainese produceert maatwerk leren motorkleding. Past je broek, jas of pak net niet helemaal goed of lukt het je überhaupt niet een goed passend pak te vinden? Dan is een maatwerk pak van Dainese de perfecte optie voor je. Het is zelfs mogelijk om zelf de kleuren, het design en de logo’s uit te kiezen, of een pak zoals je favoriete coureur te laten maken. Bijna alles is mogelijk!

Bij ons kan je gebruik maken van het Dainese Custom Works programma. De pakken, jassen en broeken worden in Italie gemaakt door dezelfde specialisten die ook de pakken maken voor bekende coureurs zoals Nicky Hayden en Valentino Rossi. Op de foto hiernaast zie je winkelmanager Albert in zijn maatwerk pak.

Prijzen

Prijzen voor een Dainese overall en combi beginnen bij €1399,95. Bij een motorjas is dit €799,95 en bij een motorbroek €699,95. Ook is het mogelijk een D-Air airbag pak van Dainese op maat te laten maken.

Interesse?

Bij interesse kan je contact opnemen met de klantenservice, of langskomen in de winkel. Er word dan met jou en de vertegenwoordiger van Dainese in Nederland een afspraak gemaakt voor het bepalen van de maten en het design. Hierna krijg je het design een keer ter goedkeuring te zien, waarna je nog dingen kan aanpassen. Nadat het laatste design door jou is goedgekeurd wordt het pak in productie genomen. Het maken van een maatwerkpak duurt ongeveer 8 weken.t te laten maken.

In de video hieronder zie je hoe de pakken worden gemaakt. Ben je geinteresseerd in een maatwerk pak, jas of broek? Vraag naar de voorwaarden in de winkel, of neem contact op met onze klantenservice.

Contactgegevens

Tel: 0529 48 88 14
Email: info@tenkateshop.com

 

Media