7.1 Leren Motorkleding 7.2 Leren Motorkleding 2 7.3 Leren Motorkleding

Leren motorkleding. Niets is veiliger!

Leer beschermd als geen ander bij een val.

Alpinestars, Dainese, Arlen Ness...

Alle top merken onder 1 dak!

Leren pak, Leren jas, Leren broek

Bij Ten Kate Motoren vind je het allemaal!

Motorpak

Naar meer dan 1000 lederen itemsEen leren motorpak, je bent er uit. Dat moet het worden. Leer is en blijft de veiligste keuze. Niet alleen optimale bescherming tijdens een valpartij, maar leer sluit goed aan waardoor je minder last heb van de wind. En dus heb je minder last van een instabiele motor. Maar wat voor motorpak moet het dan worden? Er is nogal wat keuze in leren motorkleding. Zo kun je een leren combi kopen of een compleet leren overall zoals coureurs gebruiken. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een losse broek en een losse jas.

Waarom een motorpak?

Een motorpak koop je om verschillende redenen. Een van de redenen kan zijn omdat leer zo lekker zit. In het begin hoort het nog enigszins strak te zitten,  maar na enkele keren dragen vormt het zich naar je lichaam. Je motorpak zit daarna werkelijk ‘als gegoten’. Daarnaast ziet leer er vaak erg mooi uit. Top fabrikanten als Alpinestars,  Dainese, Arlen Ness, Berik en IXS maken de mooiste pakken van de beste kwaliteit leer.

Leer staat altijd!

Rijdend over de mooiste wegen met de zon in je rug, wil je een motorpak dat lekker zit. Je hebt je motor mooi gepoetst en in je leren pak vorm je de perfecte combinatie met je motor. Of je nu super sport, chopper of naked bike rijdt, leer staat altijd! En of het nou een losse leren broek en leren jas is of een compleet pak is maakt niet uit. Uitstraling heeft het allemaal.

Een motorpak voor jou.

Ook jouw motorpak hebben we hangen! Met maar liefst 1250 m2 kledingafdeling hebben we de ruimste keuze van Nederland. Hier kun je elk leren pak passen dat je maar wilt. Door onze compleetheid in kleuren en maatseries slaag je altijd. En niet onbelangrijk,  ook voor het beste advies kun je  terecht bij Ten Kate Motoren. Kun je niet wachten en wil je vast onze collectie bekijken of online bestellen ga dan snel naar Tenkateshop.com .

 

Meer leren motorkleding