4.1 Outlet afdeling 4.2 Outlet afdeling 4.3 Outlet afdeling

Motorkleding Outlet

Top merken, scherpe prijzen!

Ten Kate Motoren outlet

Niet grootvaders motorkleding. Enkel AA-merken!

Kortingen tot 70%

In onze motorkleding outlet vind je kortingen tot maarliefst 70%

Motorkleding Outlet

Naar meer dan 30.000 artikelenmotorkleding Outlet van Nederland vind je bij Ten Kate Motoren. Ben je op zoek naar een nieuw motorpak of een nieuwe helm? Maar wil je niet te veel geld uit geven? Dat kan! Maar het mag allemaal niet ten koste van de kwaliteit gaan. Immers goede bescherming is één van de belangrijkste zaken wanneer je op je motor stapt.

De enige motorkleding outlet met A-merken

In de motorkleding outlet van Ten Kate Motoren vind je A-merken voor Outlet prijzen. Dit betekent kortingen tot wel 70%! Je vindt bij ons niet alleen uitlopende modellen en laatste maten (XS en XXL), maar complete maat- en kleurseries van de volgende artikelen:

Bij ons in de Outlet vind je geen B- en C-merken maar enkel A-merken als: Alpinestars, Arlen Ness, Arai, Bering , Berik, Caberg, Dainese, HJC, IXS, Macna, Shoei, Shark, Suomy, Schuberth, Segura en Sidi.

Profiteer nu van de motor kleding outlet.

Profiteer nu van de mogelijkheid om te rijden met de beste merken tegen de scherpste prijzen. We bieden je niet grootvaders motorkleding aan maar zeer recente collectie. Mooie leren pakken voorzien van recente technieken en bescherming. Waterdichte motorjassen en broeken, mooie leren jassen en top kwaliteit systeem- en integraalhelmen vind je allemaal in onze motorkleding outlet.

OP=OP

Spring dus snel op je motor want voor onze motorkleding outlet geldt wel OP=OP! Wij zorgen voor grote maatseries en veel keuze in kleuren. Zorg jij dat je er op tijd bij bent? Kom snel langs en profiteer! Wil je vast kijken wat we zoals in de motor kleding outlet op voorraad hebben? Kijk dan vast op onze webshop: Tenkateshop.com .

 

Motorkleding Outlet