Nieuws

maandag, 17 december 2018 16:13

Vacature Online Marketeer

Wij zijn gepassioneerd, gek op motoren en no nonsense!Met ons fascinerende productaanbod zorgen wij er elke dag weer voor dat talloze klanten op hun best zijn op de motor. En daar hebben we jou bij nodig.Beschik jij over sterk commercieel inzicht en denk jij klantgericht? Vervolg dan je retailcarrière bij Ten Kate Motoren en solliciteer nu naar de vacature van Online Marketeer!
woensdag, 12 december 2018 10:36

Vacature Magazijn-medewerker

Wij zijn gepassioneerd, gek op motoren en no nonsense!Met ons fascinerende productaanbod zorgen wij er elke dag weer voor dat talloze klanten op hun best zijn op de motor. En daar hebben we jou bij nodig.Beschik jij over sterk commercieel inzicht en denk jij klantgericht? Vervolg dan je retailcarrière bij Ten Kate Motoren en solliciteer nu naar de vacature van Magazijn-medewerker!
woensdag, 24 oktober 2018 11:40

Vacature: Zaterdagkracht Webshop

Vacature: Ten Kate Motoren - Oktober 2018 Ben jij (of ken jij) iemand die op zoek is naar een bijbaan bij een leuk bedrijf in de motorbranche? Dan is deze vacature wat jij zoekt!
vrijdag, 05 oktober 2018 10:39

Honda 2019

Het motornieuws voor 2019 komt langzaam binnen druppelen.Ook Honda heeft voor komend seizoen enkele wijzigingen. Nieuwe kleurschema's voor de Africa Twin series. Het succesnummer van Honda CRF1000L Africa Twin krijgt voor 2019 een verfrissende kleurenschema.    Concept versie van twee kleine motoren met een grote geschiedenis Naast de nieuwe motoren brengt Honda twee conceptmodellen, die beide met trots het originele Honda-Wing logo dragen, om een nostalgische toets aan de EICMA te geven. Naast de 125cc horizontale monocilinder brengt de Monkey 125 moderne aspecten als LED…
Pagina 1 van 11