Rondleiding Ten Kate Motoren/Racing

Ten Kate Motoren nodigt u uit !
 
De wintermaanden zijn een periode waarin de meeste motorclubs weinig activiteiten voor hun leden hebben. Ten Kate Motoren biedt u nu een bijzonder motor-uitje in de periode waarin de motor bij de meesten in de garage bivakkeert.

Wij nodigen u van harte uit om met maximaal 20 leden van uw club een rondleiding te krijgen binnen ons bedrijf. U wordt ontvangen met koffie en cake en zult vervolgens een rondleiding krijgen door de 3 afdelingen binnen ons bedrijf:

1. Ten Kate Motoren;

Al bijna 30 jaar een vertrouwde naam in motorland.
Verkoop, service en reparaties van alle merken, daarnaast exclusief Honda dealer voor nieuwe motoren. Onze kledingafdeling van meer dan 1000m2 is het bezoek alleen al meer dan waard.
 2. Ten Kate Racing Products;

Levering van complete Honda racemotoren o.a. GP3, Dutch Superbike, MotoGP motorblokken.

Neem een kijkje achter de schermen van het befaamde Ten Kate Tuning en zie met eigen ogen hoe showroommotoren worden omgebouwd tot kampioensmotoren.3. Ten Kate Racing Team;

Gestart als hobby in 1994, nu uitgegroeid tot het vlaggenschip van Honda in het WK Superbike en Supersport met reeds negen wereldtitels in het bezit.

Zie met eigen ogen de werkplaats, vrachtwagens en testbanken waarmee een team van 20 nederlandse technici de motoren ontwikkelen en prepareren om de strijd voor de wereldtitel aan te gaan.
 

Pand Uitn MC

Showroom Uitn MC

SBK Uitn MC

Testbank Uitn MC

Kleding Uitn MC

Trucks Uitn MC

Waar:  Ten Kate Motoren, Nieuwleusen. 
Wanneer: Zaterdag 's morgens tussen 9:30 en 11:30 uur. 
Hoe: Klik op de onderstaande aanvraagformulier button, vul de gevraagde gegevens in en wij nemen automatisch contact met u op. 

Wij garanderen u een gratis, leuk en leerzaam uitstapje, waarbij uw motorbloed zeker sneller zal gaan stromen!

Aanvraagformulier