6.1 Textiel 6.2 Textiel

Waterdicht. winddicht, ademend...

Ontdek alle voordelen van Textiel Motorkleding bij Ten Kate Motoren

Textiel motorkleding

Vele merken, maten en kleuren op voorraad.

Textiel motorkleding

Naar meer dan 1000 textiel itemsTextiel motorkleding
, je bent eruit. Maar wat moet ik dan kopen en waar moet ik op letten? Je hebt natuurlijk verschil in kwaliteit. Zo kun je tegenwoordig  je textiel motorkleding zelfs aanschaffen bij een supermarkt. Maar als je serieus met je hobby bezig bent, ga je voor je motorkleding naar een motorzaak. Een motorzaak met verstand van zaken, een motorzaak met een ruime keuze in waterdichte motorkleding, een motorzaak waar je professioneel  advies krijgt, kortom Ten Kate Motoren.

Waarom textiel motorkleding?

Textiel motorkleding heb je in verschillende uitvoeringen. Maar het grootste verschil zit in waterdichte textiel kleding en zomer doorwaai kleding. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. Het voordeel van een textiel motorpak is ook het feit dat je vaak uitneembare binnenvoering hebt. Je hebt dus het beste van alle markten. Warm in de winter en koel in de zomer, waterdicht in de regen en indien je er voor kiest lekker doorwaaien met het echte warme weer.

Textiel pak, de juiste keuze

Wil je dus lekker rijden zonder elke keer een regenpak aan te moeten doen? Zoek je veelzijdige motorkleding die je snel aantrekt en waar je indien je dit wenst ook nog eens normale kleding onder kunt dragen? Dan zou textiel motorkleding wel eens de juiste keuze voor jou kunnen zijn.

Kom nu je textiel motorkleding uitzoeken!

Textiel motorkleding wordt steeds meer gebruikt. De motorrijder ziet steeds meer het gemak van de textiel motorpakken. Wij hebben een zeer ruim assortiment, van  textiel motorjassen tot textiel motorbroeken en textiel handschoenen. We hebben al textiel motorkleding vanaf +/- € 50,- voor de recreatieve rijder  tot de echte topmerken voor de mensen die in weer en wind op de motor zitten. Dus kom snel langs en kijk welk pak geschikt is voor jou samen met een van onze professionele medewerkers. Kun je niet wachten met uitzoeken? Kijk dan vast even op onze webshop Tenkateshop.com   

Meer textiel motorkleding