3.1 Kleding afdeling 3.2 Kleding afdeling 3.3 Kleding afdeling

Meer dan 1200m2

Motorkleding, motorkleding outlet, helmen, laarzen handschoenen etc.

Meer dan 1200m2

Motorkleding, motorkleding outlet, helmen, laarzen handschoenen etc.

Meer dan 1200m2

Motorkleding, motorkleding outlet, helmen, laarzen handschoenen etc.

Motorkleding

Ga snel naar de webshop!Ten Kate Motoren. De meest toonaangevende motorzaak van Nederland. Onze kledingshop is maar liefst 1250m2 groot en een van onze 5 vaste motorkleding medewerk(st)ers staat je graag te woord. Ze bulken van de ervaring.  Kortom voor de ruimste keuze, het grootste assortiment en het beste advies kom je naar Ten Kate Motoren!


En ook voor de grootste webshop van Nederland zit je bij Ten Kate goed! Met meer dan 100.000 artikelen in de webshop is er niet snel iets wat je niet kunt vinden! En we versturen alles GRATIS boven de €99,-

Motorkleding.

Motorkleding, elke motorrijder gebruikt het. Maar waarom is het nu eigenlijk zo belangrijk om goede beschermende kleding te dragen? Wanneer heb je de juiste motor kleding en welke outfit past bij jou en je motor? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen tijdens het uitkiezen van jouw outfit. Ons vakkundig personeel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze in soort en maat motorkleding. 

Motorkleding beschermt!

Motorkleding beschermt en daarom is het zo belangrijk om een goed motorpak te dragen. Een aantal eigenschappen die je in jouw motorpak belangrijk zou kunnen vinden zijn;

  • waterdichtheid;
  • licht en luchtig;
  • voldoende ventilatie mogelijkheden;
  • comfortabel;
  • voldoende bescherming. 

Elke type rijder zoekt andere motorkleding. Zo zoekt iemand die op een allroad motor rijdt vaak een waterdicht en robuust textiel motorpak. Een supersport rijder zal zijn voorkeur misschien meer uit laten gaan naar een leren motorpak of een leren overall.

Motorkleding ook voor jou!

Motorkleding vind je bij ons in zeer veel verschillende soorten, maten en kleuren. Wil je combineren met leer en textiel of een bij elkaar passende outfit? De mogelijkheden zijn eindeloos. Een compleet leren pak of een leren jas met een textiel broek. Of liever andersom? Een leren broek met een waterdichte textiel jas? In de winkel hebben we meer dan  5000 artikelen op voorraad. En op de webshop zelfs meer dan 10.000! De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Motorkleding proberen?

Wil je graag meer informatie of eens wat verschillende soorten kleding proberen? Onze kledingshop is maar liefst 1250m2 groot en een van onze 5 vaste motorkleding medewerk(st)ers staat je graag te woord. Ze bulken van de ervaring.  Kortom voor de ruimste keuze, het grootste assortiment en het beste advies  kom je naar Ten Kate Motoren!

 

Neem ook een kijkje op onze webshop!

Webshop Outlet!


Webshop Motorkleding!