Airoh helm

 airoh

Bekijk meer dan 50 Airoh productenAiroh is een echt familie bedrijf. Eigenaar Antonio Locatelli geeft aan dat het hem trots maakt en plezier geeft dat de hele familie het merk en de toekomst van het merk erg hoog hebben zitten. Elke dag proberen ze resultaten te bereiken die het merk naar een nog hoger niveau tilt.

Airoh cross en Airoh race helm


Airoh is zeer actief in zowel de cross als de race sport. Doordat ze zo actief zijn in de sport is perfectie, veiligheid en comfort iets wat hoof in het vaandel staan voor Airoh. Alle werknemers van Airoh streven naar dezelfde perfecte helm. Ideaal voor professioneel gebruik en voor straat gebruik. Met een Airoh weet je dat je een goede helm koopt!

Airoh ervaring, kunde en kwaliteit.


De ervaring van kennis en kunde is nergens specifieker dan in de helmen branche. Niets kan een grotere stempel drukken op de veiligheid van de motorrijder dan de helm. Je hoofd is een lichaamsdeel die zeer goed beschermd moet worden. Maar toch moet de helm lichtgewicht zijn en voorzien zijn van goede ventilerende eigenschappen. En naast de veiligheid en het comfort is design ook altijd erg belangrijk bij de keuze voor een helm.

Let op: Airoh is een merk die we enkel in onze webshop voeren. Wel kun je langskomen in onze winkel zodat we samen kunnen kijken wat de juiste maat en pasvorm voor jou is! Je kunt de helm vervolgens in de winkel bestellen via één van onze bestelzuilen en thuis afrekenen.

Alle Airoh producten