Alpinestars

7.1 Leren Motorkleding
Bekijk 5000 Alpinestars producten



Een van de grootste motorkleding fabrikanten van de wereld. Alpinestars loopt niet alleen voorop qua technologische ontwikkelingen op het gebied van veiligheid maar maakt ook prachtige designs. Daarnaast is de kwaliteit ongeëvenaard. Alpinestars biedt motorpakken, motorjassen, motorbroeken, t-shirts, sliders en nog veel meer. Tenkateshop.com en Ten Kate Motoren bieden het allemaal.

Alpinestars: 'One Goal. One Vison'


Grote MotoGP namen rijden met het merk. Veiligheid van de motorrijder staat dan ook voorop bij dit merk. Alle ontwikkeling heeft tot doel de motorrijder zo veilig en comfortabel mogelijk te kleden. Daarnaast speelt uiteraard een goed design een grote rol voor een merk als Alpinestars. Alpinestars komt uit Italië. Ondank onze zeer grote collectie en daarbij onze grote voorraad kan het soms zijn dat we uw artikel rechtsreekt uit Italië moeten bestellen.

Alpinestars aanbiedingen


Ben je op zoek naar aanbiedingen van Alpinestars? Dan ben je bij Tenkateshop.com aan het goede adres. Wij hebben namelijk altijd minimaal 5% korting op Alpinestars en alle andere merken. Dit krijg je door je aan te melden en daarbij aan te geven dat je klant wilt worden. Als je dat doet krijg je voortaan altijd 5% korting op alle artikelen die niet in de aanbieding zijn. Verder profiteer je natuurlijk als eerste bij Tenkateshop.com van de aanbiedingen.

Alpinestars collectie