Arai

arai

Bekijk onze Arai helmen


 

Arai is een absoluut top merk als het op helmen aankomt. Deze helmen beschikken over absolute top kwaliteit, uitstekend comfort en een goede pasvorm. Deze eigenschappen geven elke Arai helm net dat beetje extra ten opzichte van de concurrentie. Mede dankzij de zeer hoge veiligheidseisen heeft Arai een uitstekende reputatie op het gebied van helmen veroverd in de markt. Dankzij zeer innovatieve technologie verwacht Arai deze reputatie alleen nog maar verder uit te breiden de komende jaren.

Arai heeft racebloed.


Arai is een van de meest gerespecteerde merken in vele raceklassen. Zo rijden er maarliefst 6 rijders in de MotoGP met een helm van Arai. Rijders als Dani Pedrosa, Nicky Hayden en Cal Crutchlow beschermen hun hoofd met een helm van Arai. En ook Jonathan Rea draagt een Arai helm in het World Superbike kampioenschap.

Ten Kate Motoren is dealer van het merk Arai. Bij ons vind je dan ook een uitgebreide collectie Arai helmen. Ook voor je Arai vizier en voor andere accessoires kun je terecht bij Ten Kate Motoren.

Naar alle Arai producten