Box helm

 box


Het merk Box kenmerkt zich door zijn uitstekende betaalbare helmen. Rij jij motor maar zit je er niet dagelijks op? Wil je geen 100-en euro`s aan een helm uitgeven? Dan zit je bij het merk Box goed. Box is van oorsprong een Engels merk dat al meer dan 10 jaar bestaat. In 2010 is het helmenmerk over genomen door HJC en dit is ook te zien aan de helmen die tegenwoordig worden gemaakt.

Box, prima kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!


Box wordt geleverd door Splash Design in Veghel. Zij zijn tevens leverancier van HJC. Box heeft stoere designs en een uitstekend niveau van afwerking. Met een Box helm koop je dus een helm van prima kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Box jethelm en integraalhelm


Box levert zowel een aantal jet-helmen als ook een aantal integraalhelmen. Een van de stoerste en meest uitgesproken designs is die van de Urban Italia jethelm. Jethelmen worden ook vaak gebruikt door scooterrijders.

Let op: Het merk BOX is enkel verkrijgbaar in onze webshop. Wel kun je langskomen in onze winkel zodat we samen kunnen kijken wat de juiste maat en pasvorm voor jou is! Je kunt de helm vervolgens in de winkel bestellen via één van onze bestelzuilen en thuis afrekenen.