Furygan

 Furygan

Bekijk meer dan 80 Furygan productenFurygan is een motorkledingmerk uit Frankrijk. Het is een merk dat al meer dan 40 jaar uitstekende motorkleding maakt. Het merk maakt motorkleding die je in het dagelijks leven ook prima kunt dragen. Het merk is bekend door zijn uitdagende advertenties.

Furygan: Elk detail telt!


Furygan besteed veel aandacht aan elke detail van de motorkleding. Het klitteband moet goed zitten en de huid niet irriteren. De flap die zorgt voor winddichtheid moet goed zitten en je moet een goede jaszak hebben voor je motorpapieren of je mobiele telefoon. Allemaal detail waar Furygan rekening mee houdt bij het ontwikkelen van motorkleding.

Furygan CE gekeurd

Motorkleding van Furygan wordt gemaakt voor en door motorrijders. Hierdoor willen ze altijd het maximale bereiken en het beste uit de producten halen. Ze rijden er immers zelf mee. Furygan heeft sinds kort het “Furygan Motion Lab” in gebruik genomen. Hierdoor is de gehele Furygan lijn CE gekeurd. Ze testen hierbij op: duurzaamheid, perforatie, ergonomie, weerstand en meer. Hierdoor behoord Furygan bij de beste van de wereld!

Sinds kort ook in de winkel

Sinds kort hebben we ook enkele jassen en accessoires van Furygan in onze winkel hangen!

Alle Furygan producten