HJC

HJC

Bekijk onze HJC helmen

 Een HJC helm kenmerkt zich door zijn zeer goede prijs/ kwaliteitsverhouding, de mooiste designs ter wereld, een zeer scherpe kwaliteitscontrole en een zeer ruime keuze in helmen.

Waarom een HJC helm?

De HJC helm bestaat sinds 1971. Deze fabrikant heeft zich vanaf het begin exclusief gespecialiseerd op het produceren en ontwikkelen van motorfiets helmen. Het succes dankt de HJC helm aan de uitgebreide gespecialiseerde fabricage ervaring, innovatieve ideeën en goede prijzen. Het doel van HJC is om altijd topkwaliteit, comfortabele en goed geprijsde helmen voor de motorrijder te produceren.

HJC is marktleider

De missie van HJC heeft in 1992 geresulteerd in marktleiderschap in Noord Amerika. Steeds meer motorrijders kiezen voor de HJC helm als hun merk motorhelm. Met een grote collectie helmen heeft HJC keuze voor iedereen die een helm zoekt van het middensegment tot het hogere segment. Een HJC helm is een goede helm. De helmen die HJC maakt worden continue getest in een laboratorium als wel in ‘real life’ situaties. Dit alles om de kwaliteit hoog te houden. Verder is HJC de enige fabrikant met een eigen windtunnel om de helm te testen op aerodynamica, ventilatie en windruis.

Bestel je HJC helm bij Tenkateshop.com


Een van de voordelen van een HJC helm is dat je veel delen bij kunt bestellen. Als er iets kapot gaat aan je helm of de binnenvoering is smerig en dient vervangen te worden dan is dit allemaal bij te bestellen via Tenkateshop.com

HJC helmen collectie