Macna motorkleding

Macna
Bekijk meer dan 150 Macna productenMacna is een relatief jong motorkleding merk
van Nederlandse bodem. Het merk wordt ontworpen en gemaakt door Splash design. Het is een merk dat erg vooruitstrevend is op het gebied van motorkleding en voor alle kleding geldt dat het een erg mooie uitstraling heeft. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Op die manier zorgt de fabrikant ervoor dat de motorrijder van optimale veiligheid geniet.

Een complete Macna outfit

Als klant van Ten Kate Motoren en Tenkateshop.com vind je echt alles van Macna in ons assortiment. We hebben de motorjassen, motorbroeken, handschoenen, regenpakken, veiligheidvestjes met side-eye reflectie, accessoires en leren macna kleding. En van alles hebben we de grootste voorraad van Nederland online! In de winkel hebben we niet alles op voorraad. Kom echter gerust langs zodat we samen kunnen kijken welke maat jij moet hebben.


De ontwikkeling van Macna

Het merk Macna heeft alle vele ontwikkelingen gedaan op het gebied van motorkleding. Hiermee behoort het tot de veiligste kleding op de markt. Enkele van deze ontwikkelingen zijn het side eye reflectie systeem. Dit systeem licht meteen bij de geringste lichtval op. Een andere recente ontwikkeling is het Hydro-fluo van het merk. Hydro fluo is een een materiaal dat wordt gebruikt in regenpakken van Macna om een waterdicht fluoriserend regenpak te maken.


Macna voor veiligheid

Macna is een van de fabrikanten die erg veel bezig is met de veiligheid van de motorrijder. Zo maken ze al veelvuldig gebruik van CE protectie. CE is de nieuwe norm op het gebied van bescherming voor motorrijders. De CE prtectie vind je in de jassen en de broeken. Bestel je Macna outfit op tenkateshop.com! Wij verzenden gratis vanaf €99,-. Of kom naar de winkel!

Macna motorkleding collectie