Nexx helm

 nexx

Bekijk meer dan 50 Nexx productenNexx is een jong Portugees bedrijf. Nexxpro kan er trots op zijn dat ze in de paar jaar die ze bestaan al zo`n goede positie hebben verkregen in een sector die wordt gedomineerd door zulke sterke groepen en merken. Vanaf 2001behoud het merk hetzelfde beleid aan voor ontwikkelingen. Dit zijn: creativiteit, design, technologie en met deze speerpunten allerlei verschillende fantastische producten maken.

Nexx is anders.


Kijk in de toekomst! Het merk Nexx blijft nieuwe ideeën en oplossingen aandragen voor gepassioneerde rijders. De collectie Nexx helmen maakt elk moment dat je motor rijdt bijzonder. Het vergroot je gevoel van vrijheid en plezier.

Nexx helmen.

Nexx heeft een variatie aan helmen. Vooraal voor een super stoere integraalhelm of voor een hippe jethelm ben je bij Nexx aan het juiste adres. Nexx is een merk dat kwaliteit maakt voor een goede prijs. Zo is de Nexx XR1R testwinnaar geworden in een test tussen integraalhelmen tot €250,-. Het merk houdt zich dan ook prima staande tussen merken als HJC en Shark.

Let op: Het merk Nexx is enkel verkrijgbaar in onze webshop. Wel kun je langskomen in onze winkel zodat we samen kunnen kijken wat de juiste maat en pasvorm voor jou is! Je kunt de helm vervolgens in de winkel bestellen via één van onze bestelzuilen en thuis afrekenen.

Alle Nexx producten