Schuberth

schuberth

Bekijk onze Schuberth helmenSchuberth helmen
zijn gespecialiseerd in het maken van hoofddeksels. Ze maken al meer dan 70 jaar helmen van de beste kwaliteit. Schuberth dankt zijn succes al vanaf de beginjaren om de geroemde kwaliteit. Kwaliteit staat na al die jaren nog steeds in de visie van het Duitse helmenmerk.

Schuberth is vooruitstrevend

Vandaag de dag maakt Schubert helmen voor motorrijders, brandweermannen, politie en de militaire sector. Maar ook ontwikkeld het merk carbon helmen speciaal voor de formule 1 met onder andere Micheal Schumacher. Hiermee is het merk maarliefst 7 keer wereldkampioen geweest.

De ontwikkeling van Schuberth

Schuberth ontwikkeld alsmaar verder aan haar helmen. Zo kwamen ze met de eerste helm voor motorrijders in 1954. En in 1984 kwamen ze al met een helm met geïntegreerd zonnevizier. Na lang verder ontwikkelen en vele innovaties kwamen ze in 1999 met de eerste systeemhelm en in 2008 was deze zo ver geïnnoveerd dat ze de stilste, lichtste en kleinste systeemhelm ooit hebben gemaakt. Daaruit ontstond de Schubert C4.

55 landen


Door het grote succes van Schuberth wordt het merk vandaag de dag geëxporteerd naar maarliefst 55 landen in de wereld. En sinds 2010 bedienen ze ook een groot deel van de Amerikaanse markt. Bij Ten Kate Motoren en Tenkateshop.com vind je een volledige collectie Schuberth helmen. Is de maat in de winkel niet op voorraad? Geen probleem. Je besteld hem eenvoudig via Tenkateshop.com en ontvangt hem binnen 3 - 5 werkdagen in huis! Bestel je Schuberth helm op tenkateshop.com! Wij verzenden gratis vanaf €99. Of kom naar de winkel!

Schuberth collectie