Scorpion Motorhelmen

TKM scorpion banner 785

Bekijk meer dan 100 Scorpion helmen

 

 

Scorpion motorhelmen: Vernieuwend en opvallend!

Het merk Scorpion Helmets zal bij veel motorrijders nog niet bekend zijn. Dit komt omdat Scorpion nog maar sinds 2002 motorhelmen ontwikkelt en op de markt brengt. Het merk is gestart door een groep helm engineers met als doel vernieuwende en betaalbare Premium-helmen aan te bieden!

Scorpion Exo

Binnen enkele jaren heeft Scorpion een groot marktaandeel in de Verenigde Staten opgebouwd. Veel motorrijders vinden een passende helm in de uitgebreide EXO-colectie van Scorpion. Deze EXO-collectie bestaat uit allerlei soorten motorhelmen en crosshelmen. Van Premium helmen voor coureurs en sportrijders, tot stijlvolle jethelmen voor urban- en stadsrijders.

Scorpion valt op door de gave, kleurrijke designs. Hiermee is Scorpion erg vernieuwend ten opzichte van de bestaande helmmerken. Zoek je dus iets speciaals? Probeer een Scorpion helm!

Bij Ten Kate Motoren hebben we een grote voorraad Scorpion helmen. Deze helmen bestel je gemakkelijk en snel op Tenkateshop.com. Voor vragen of service staat ons team van motorkleding specialisten voor je klaar! Zo heb je het gemak van een webshop, maar ook de service van een echte motorzaak. Hierdoor vind je altijd de juiste Scorpion helm, zodat veilig kan genieten van het motorrijden!

Ga naar Scorpion motorhelmen!