Sidi motor

sidi

Sidi motorlaarzen

Sidi, een groot merk in de fiets en motorfiets wereld. Sidi is begonnen in 1960 met het ontwikkelen van bergschoenen. Sinds 1970 heeft Sidi zich gericht op het ontwikkelen van het beste schoeisel voor motorrijders. Van off road rijders tot motor coureurs. Een collectie motorlaarzen en motorkleding die gemaakt is met jaren lange ervaring als achtergrond. Al vanaf 1960 onderzoekt Sidi al haar producten en ontwikkeld zeer technisch schoeisel om maximale betrouwbaarheid en comfort te bereiken. Naast de motorfiets wereld is Sidi ook zeer bekend en actief in de fiets wereld.

Pasvorm Sidi laarzen


Sidi laarzen hebben een smalle pasvorm waardoor de motorlaarzen van Sidi zeer geschikt zijn voor mensen met een smalle tot normale voet. Heb je doorgaans een brede voet en wil je graag Sidi motorlaarzen dragen? Dan adviseren wij als Ten Kate Motoren en Sidi de motorlaarzen 1 of 2 maten groter te bestellen dan je normale schoenmaat.

Sidi motorlaarzen online verkrijgbaar

Sidi motorlaarzen zijn nu verkrijgbaar op tenkateshop.com. Ervaar de kwaliteit van Sidi motorlaarzen en bestel makkelijk vanuit je luie stoel op elk moment van de dag. Vanaf € 50,00 wordt je bestelling GRATIS verzonden.

Alle Sidi producten