maandag, 29 november 2021 17:33

Nog veel mogelijk ondanks Lock-down

tenkatemotoren

Beste klant,


Er is nog veel mogelijk bij Ten Kate Motoren, ondanks de Lockdown regels.
Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden.

Al onze geplande kortingen lopen door, dus profiteer daarvan!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en geen aanbieding of korting mislopen?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Verkoop Motoren
De aankoop van je motor kan gewoon doorgaan. Plan vrijblijvend een afspraak, met onze verkopers John en Elin, voor je proefrit of bezichtiging. Dit kan snel een eenvoudig per telefoon of mail:

Tel: 0529-488811
Mail: verkoop@tenkatemotoren.nl

Kledingwinkel
Motorkleding kopen? Ook dat kan! Neem contact op met onze kleding afdeling voor eventueel advies of om je bestelling door te geven, die dan voor je klaar ligt om af te halen. Ruilen kan ter plaatse voor eventueel andere maat, kleur of product. Uiteraard kunnen we je bestelling ook opsturen. Inspiratie kun je wellicht al opdoen op onze webshop tenkateshop.com, bij elk artikel staat of het op voorraad is in onze winkel.

Tel: 0529-488814
Email: kleding@tenkatemotoren.nl

Werkplaats
De werkplaats is normaal geopend en je mag zelf je motor komen brengen en halen. In overleg is het mogelijk dat wij je motor ophalen en/of terugbrengen. Om wachttijden te voorkomen is het wel aan te raden om van tevoren even te bellen met Chef Werkplaats Erik Prinsen.

Tel. 0529-488813
Mail : werkplaats@tenkatemotoren.nl

Onderdelen en Accessoires
Onderhoudsproducten, smeermiddelen, onderdelen en accessoires mag je zelf afhalen bij ons. Wil je liever dat je spullen al klaar liggen? Plaats dan eerst je bestelling per telefoon of mail. Uiteraard kunnen we je bestelling ook opsturen.

Tel. 0529-488812
Mail: magazijn@tenkatemotoren.nl

Tenkateshop.com
Uiteraard kan je al je motorkleding, onderdelen, onderhoudsmiddelen, accessoires en nog veel meer bestellen op onze webshop. Wij verwerken alle orders van maandag t/m vrijdag. Voor 16:00 besteld is de zelfde dag verstuurd. Je kunt je order ook persoonlijk afhalen bij ons op die manier is ruilen en retourneren nog sneller.

Tel 0529-488835
Mail info@tenkateshop.com

Ten Kate Racing Products
De werkplaatsen, veringafdeling en testbanken van onze racing experts blijven geopend evenals uiteraard de onderdelenverkoop en webshop. Heb je vragen?

Tel. 0529-488815          
Email: info@tenkateracingproducts.com