We_gaan_los_2 NC750X-Nu-bij-ons-in-de-showroom Banner_Winterbeurt_Nw Banner-Banden-Nw Banner_Ketting-tandwielen_Nw Banner_Castrol-Putoline-Nw

404 - Pagina niet gevonden

De pagina kan niet worden gevonden. Dit kan komen doordat wij een pagina hebben verwijderd, of dat er een typefout is gemaakt in het adres.

Ga naar de Homepagina

Acties en nieuws

Acties & Nieuws

Alles over de lopende acties en nieuwtjes

Acties & Nieuws

Honda Nieuw

Honda 2021

Alles over het Honda modellenprogramma voor 2020.
Modellen, prijzen etc. 
Honda 2021

Occasions

Occasions

Gebruikte motoren van diverse merken. Geleverd met BOVAG garantie en afleverbeurt!
Occasions

Webshop

Webshops

Meer dan 100.000 artikelen online. Pak je voordeel.
Ten Kate Webshop.

werkplaats

Werkplaats

Onderhoud, reparatie, schadeherstel, maar ook banden etc. Maak nu een afspraak!
Werkplaats.
Dunlop ProDealer logo jpg
Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit. Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motor en rijstijl past.

Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt. Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band. Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist. Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.”.
Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set Dunlop motorbanden bij ons in de werkplaats.


Tips over hoe je jouw motorbanden het best kunt onderhouden met een langere levensduur van de band en zorgeloos rijden als resultaat?
Check dan de onderhoudstips in onderstaande link. Extra tips en veiligheidsadvies kun je terugvinden in de handleiding van je motorfiets en op de informatiestickers op je motorfiets of stel je vragen aan één van onze monteurs. 


Meer info!