TKMX-helmen-785-335 TKMX-algemeen-785-335
Je helm vind je op Tenkatemx.nl
Tenkatemx.nl. De plek voor al je cross spullen!

Cross Helmen

Bekijk hier alle Cross HelmenCross Helmen

Op zoek naar een goede veilige cross helm? Grote namen rijden met de merken helmen die wij in ons assortiment hebben. En veiligheid staat voorop bij de keuze voor de merken,. Zo voeren wij het assortiment van Airoh, Shiro, HJC, Shark, Shoei en Suomy. Op Tenkatemx vind je een groot deel van de collecties van deze merken. In de winkel hebben we een beperkt assortiment met de meest populaire helmen op voorraad. Een ideale plek ook om de juiste maat te bepalen.

Cross helm veiligheid

Voorop staat je veiligheid bij het crossen. Een vereiste daarbij is een goede goedgekeurde en veilige helm. Alle helmen in onze winkel zijn voorzien van een CE keur. Goedgekeurde helmen naar Nederlandse maatstaven dus. Allemaal voorzien van goedgekeurde sluitingen en van uitgebreid geteste helmschalen.

Crosshelm designs

Crosshelmen hebben de mooiste, wildste en stoerste designs. Zo heb je replica helmen van bekende crossers zoals Jeffrey Herlings en Eli Tomac. Maar ook merken maken de mooiste illustraties op helmen. Met een helm onderscheid je jezelf van de rest. Een gaaf artikel met een grote bijdrage aan jouw veiligheid.

Kijk voor alle helmen op Tenkatemx.nl.

Cross Helmen